Uku Suviste kallim rinnaoperatsioonist: ma ei ole enesekindlam, aga olen seksuaalsem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
@paljasporgand
@paljasporgand Foto: Instagram

Laulja Uku Suviste kallim on blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre, kes ei häbene lugeja ees ennast «paljaks koorida» ei oma kirjutistes ega fotodel.

Merilin sõnas intervjuus Kroonikale, et oli oma kehaga ka enne operatsiooni rahul, kuid fitness, millega ta aktiivselt tegeleb, kahandab kahjuks rinnapartiid. Huvitaval kombel ei tunne Merilin ennast peale rindade suurendamist sugugi enesekindlamana, vaid tunnetab endas hoopiski rohkem seksuaalsust.

Oma seksuaalsust jagab Merilin heameelega terve maailmaga. 24-aastase noore, mitte nii enesekindla, kuid seksuaalse naise Instagrami kontolt on raske leida pilti, millel tema uus rinnapartii nähtavalt ei figureeriks.

Blogija on öelnud, et armastab oma uusi rindu eriti just magamistoas. «Ma saan neid kaunistada nii paljude seksikate pesudega,» rõõmustab naine. Et sotsiaalmeedias aga seksikaid pilte postitades mitte liiga pealiskaudsena mõjuda, lisab naine fotode juurde sügavamõttelisi tsitaate nagu näiteks «Kui inimesed kritiseerivad sind sellest eest, et sa ei ole nagu teised, siis suure tõenäosusega oled sa õigel teel» või «Parem võitle millegi eest kui ela mitte millegi pärast». Ja siis leiame ka selliseid näiteid «Me kõik oleme väärt hommikuseksi ja pannkooke. Mina juba ühe neist sain ja nüüd ma olen näljane».

Tagasi üles