Esmalt Johnny Depp, nüüd Brad Pitt. Mis juhtus Hollywoodi meesstaaridega?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: VALERIE MACON/AFP/Scanpix

Kõmufotograadid panid sel teisipäeval Los Angeleses tähele, et lauljanna Lady Gaga 31. sünnipäevale saabunud «Kariibi Mere piraatide» staar Johhny Depp nägi väga kõhn välja, kuid eile märgati, et sama «probleem» on ka Brad Pittil.

Arvatakse, et mõlema mehe kaalukaotuse taga on lahutus, edastab Daily Mail.

Teada on, et 53-aastane Pitt hakkas pärast, 41-aastasest Angelina Joliest lahutust tegema aktiivselt kunstiga ning fotograafid märkasid teda siis, kui ta saabus kunstistuudiosse.

«Maailma kõige seksikamaks meheks tituleeritud Pittist on järel vaid hale vari. Võimalik, et tal on lahutusjärgne depressioon,» kommenteerisid fotosid näinud.

Brad Pitt
Brad Pitt Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/Scanpix

Pittil oli uus varasemast lühem soeng ning ta kandis tumedat jakki, valget T-särki, siniseid teksaseid ja nahksaapaid.

USA meedia teatel on Pitt aega veetnud Briti kunstniku Thomas Houseago kunstistuudios, kus ta tegeleb ka ise kunstiga, tehes skulptuure. Väidetavalt veedab Pitt selles stuudios poole ööpäevast.  

Pitti oli viimati avalikkuses Kuldgloobuste jagamisel 8. jaanuaril, pärast seda on olnud ta varjus. Ta jättis vahele ka Oscari-gala hoolimata, et ta oli võidufilmi «Moonlight» üks produtsentidest.

Angelina Jolie kannab hoolt nende kuue lapse eest, kuid isal Brad Pittil on laste külastamisõigus. 

Pilte vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles