Linnameeskond loodab kodus võiduarve avada

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond
Paide linnameeskond Foto: Andrus Eesmaa

Meistriliiga neljandas voorus võõrustab Paide linnameeskond täna kell 16.45 Paide kunstmurustaadionil FC Kuressaaret ning loodab oma põliskonkurente võita.


Nii linnameeskond kui FC Kuressaare on senisest kolmest mängust saanud kaks viiki ja kaks punkti. Kuressaare on mänginud 1:1 viiki nii Sillamäe Kalevi kui ka Lasnamäe Ajaxiga, linnameeskond tegi avavoorus 2:2 viigi Tammekaga ning viigistas 0:0 kodus Levadiaga.
Linnameeskonna peatreeneri Meelis Rooba selgitusel on Kuressaare hästi organiseeritud võistkond, keda pole lihtne võita. «Mängu teeb eriliseks veel see, et nad on meie vastu alati hästi motiveeritud,» lisas ta.

Linnameeskonna kapteni Rauno Kaldi kinnitusel läheb meeskond homsele kodumängule vastu suurte ootuste ja lootusega oma põlised vastased kodupubliku toel seljatada. «Pärast mängu Sillamäega on motivatsioon meeskonnas kõrge, sest suutsime tulemuselevaatamata väga head mängu näidata,» ütles ta. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles