Maailma popmuusika superstaar esineb Weekend Festival Balticul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Chainsmokers
The Chainsmokers Foto: Promopilt

Weekend Festival Baltic kinnitas 3.-5. augustini Pärnu rannas toimuva suve suurfestivali esinejate hulka hetke maailma absoluutse tipu popmuusikas - The Chainsmokers. Bänd on Grammy ja American Music Awardsi võitja ning nende videot «Closer» on Youtube keskkonnas vaadatud rohkem kui 1,3 miljardit korda. The Chainsmokersi show on tänavuse suve suurim ja aktuaalseim popshow Eestis.

The Chainsmokersi liikmed Andrew Taggart ja Alex Pall segavad oskuslikult indie-, tantsu- ja popmuusikaelemente. Läbilöögisingel «#Selfie» tõusis Billboardi tantsumuusikatabelis kohale number 1 ning seda osteti rohkem kui 10 miljonit koopiat. 2015. aastal andis bänd rohkem kui 300 showd üle maailma, sealhulgas nimekatel festivalidel nagu Lollapalooza, Firefly, Tomorrowland ja Ultra. 2016. aastal ilmunud singel «Closer» hakkas suvel edetabelites ülespoole rühkima ning jõudes kõrgeimale positsioonile, jäi sinna rohkem kui kümneks nädalaks. The Chainsmokersi debüütalbum «Memories... Do Not Open» ilmub 7. aprillil.

Syn Cole / Promo
Syn Cole / Promo Foto: promo

Lisaks kinnitas Weekend Festival Baltic 3.-5. augustini toimuva festivali esinejate hulka Don Diablo, GTA, Syn Cole, Wild Motherfuckers, Alma, [Ex] Da Bass, Andres Puusepp ja Bombossa Brothers.

Eelnevalt on festival 2017. aasta augustiks kinnitanud järgnevad artistid: Alan Walker, Alesso, Alex Mattson, Alok, Armin van Buuren, Bass Modulators, Brennan Heart, Cheat Codes, Clean Bandit, deadmau5, Futuristik, Jauz, Kristjan Hirmo, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Martin Garrix, MHKL, NOËP, Proteus, Púr Múdd, Radical Redemption, Rae Sremmurd, Sub Focus, Tchami ning Tungevaag & Raaban.

Norra produtsent Alan Walker
Norra produtsent Alan Walker Foto: Promopilt

Festivali lõplik esinejatenimistu tehakse teatavaks hiliskevadel. Piletid festivalile on müügil kodulehel ning Olerexis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles