Eksninja Triinu on itaallasest kallimaga superõnnelik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Kivilaan
Triinu Kivilaan Foto: Elmo Riig / Sakala
Kunagine Vanilla Ninja bändi neljas liige Triinu Kivilaan (19) elab oma itaallasest poisssõbraga Šveitsis ja teeb peadpööritavat lauljakarjääri Saksamaal.

Eksninja pajatab Kroonikale, et kohtus oma kallima Giovanniga (27) ühes Saksamaa ööklubis, armus peaaegu silmapilkselt ning et mõne aja pärast kolisid noored elama peigmehe vanemate suurde häärberisse Šveitsi.

Triinu kinnitab, et tal läheb välismaal lauljana väga hästi. Tema päevad mööduvat esinedes, intervjuusid andes ning tele-showdes esinedes ja et suvel valmis tal ka uus sooloalbum.

Veel kinnitab Triinu Kroonikale, et on oma suure armastuse itaallasest Giovanni näol leidnud ning et mees on talle lauljakarjääri juures suureks toeks.

Abiellumisplaane noored siiski veel ei pea. Triinu arvates tuleks enne olla ikkagi kellegagi esmalt neli kuni viis aastat koos ning alles seejärel otsustada kas astuda altari ette või mitte.

Pikemat intervjuud eksninja Triinust ja tema suurest armastusest Giovannist loe juba selle nädala Kroonikast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles