Kuhu on kadunud armas muusikutepaar Triin Niitoja & John4? Vaata ja kuula!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin ja John4
Triin ja John4 Foto: Andrei Ozdoba

Alates 2015. aasta lõpust edasi-tagasi  USA vahet sõitnud lauljate duo Triin Niitoja ja Jaanus Saago on valmis meisterdanud uue singli «Kaitseingel».

Uue loo sisu  peaks lauljate sõnul igas inimeses äratundmist tekitama vähemalt mõnes eluetapis – omavaheline sotsialiseerumine ja teineteisele toetumine on hädavajalik, kuid sageli kiputakse seda unustama ning kui üks hetk sajab teele kuhjaga raskusi, ei suudeta enam kuidagi ree peale saada ning avastatakse, et ollakse oma muredega üksinda,  siis mõned meist on piisavalt õnnelikud kohtamaks neid erilisi inimesi, kes vastuteeneid soovimata meie elu muudavad. Inimesed, kes meid võib olla meilegi teadmata tohutul määral aitavad.

Foto: Andrei Ozdoba

Veel mainisid muusikud ka  mõne sõnaga oma tegemistest: Käime hetkel edasi-tagasi Eestis, viibime lähedastega ning anname kontserte ja Ühendriikides käime laule kirjutamas sealsete kohalike selle ala inimestega ja ehk tulevikus saab kuulaja ka neid vilju maitsta, kuid sellega läheb veel veidi aega.

Kaitseingli salvestusel musitseerisid:

Triin  Niitoja – vokaal

Jaanus Saago – vokaal ja kitarrid

Jevgeni Babkin – klahvpillid

Siim Avango – basskitarr

Kaspar Kalluste – trummid

Mix – Siim Tõnisson

Kuula!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles