Joosep Järvesaar: The Chainsmokersit kopeeritakse kõige rohkem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 gala, Joosep Järvesaar ja Hugo Martin Maasikas
Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 gala, Joosep Järvesaar ja Hugo Martin Maasikas Foto: Erlend Štaub

Kodumaise pidudekorraldaja ja Cartooni liikme Joosep Järvesaare sõnul on ansambel The Chainsmokers viimase aasta aja jooksul teinud kõige kosmilisema hüppe pop-muusikas ja tõusnud festivalidele tahetuimate peavoolu artistide hulka. 

«Selle soundi «future bass» teerajajaks võib pidada Austraalia superprodutsenti Flume'i, mille tõi massidesse siiski The Chainsmokers,» jagab Joosep Järvesaar.

The Chainsmokers
The Chainsmokers Foto: Weekend Festival

«The Chainsmokers on tänasel päeval kindlasti üks suurimaid artiste, keda kopeeritakse kõige rohkem. Eks aeg näitab, kas selle saundiga juhtub sama mis dubstepi ühe alaliigi brostep'iga,» lisas muusik, et tahab kindlasti näha ja kuulda, milline etteaste neil Pärnus esinedes olema saab.

Weekend Festival Baltic kinnitas 3.-5. augustini Pärnu rannas toimuva festivali esinejate hulka hetke maailma tipu popmuusikas - The Chainsmokers. Bänd on Grammy ja American Music Awardsi võitja ning nende videot «Closer» on Youtube keskkonnas vaadatud rohkem kui 1,3 miljardit korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles