Raskemuusikasõprade lihavõtted tulevad verised

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wyrm Sub Terra
Wyrm Sub Terra Foto: Promopilt

Festival «Easter Bloody Easter» toimub Tallinna rokiklubis F.U.B.A.R. esmakordselt 13.-15.aprillini ja toob kolme päeva jooksul Tallinna südames lavale Eesti raskemuusika tipud ja naabrite Soome, Läti ning Leedu karmid tegijad. Kokku lausa 18 artisti.

Festivali esimesel päeval alustatakse programmi võrdlemisi hilja, et raskemuusika sõbrad samal õhtul toimuvalt Napalm Deathi kontserdilt jõuaksid ka F.U.B.A.R.-is toimuvast osa saada. Laval müristab keset ööd 3 Soome thrash, groove ja death metal bändi ja meie kohalik north shaman metalit küttev Rattler.

Teisel päeval lööb sõjatrummi teiste seas edasi eelmise aasta Eesti Muusikaauhindade nominent Statica ja osalevate bändide seas tumeda pärlina sätendav death metal kuulsus Horricane mille eesotsas veab atra Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi ise. Lisaks on laval veel 4 kvaliteetset ja hukatuslikku punti, esindatud on kogu Baltikum. 

Ansambel Horricane
Ansambel Horricane Foto: Promopilt

Easter Bloody Easter kolmanda päeva lõpetab täielik metalbändide maraton eesotsas kohaliku Wyrm Sub Terra, Cryptica, soomlaste Re-Armed'i ja Intactiga. Neist viimane esitleb ühtlasi enda tuliuut «Chasing Shadows» EP-d. Lisaks kraabivad seinu Nuclear Monarch ja kolm suurepärast Soome thrash ja doom metal bändi Supreme Havoc, Vuolla ja Takalaiton. Kõik vennasrahva esindajad väisavad Tallinnat erinevate Eesti ja Baltikumi tuuride raames. Üks on kindel - mürglit saab julmalt ja iroonilisel kombel valitseb rokiklubis F.U.B.A.R. vähemalt pühapäeval õnnis vaikus.

Rokiklubi F.U.B.A.R. aprill toob raskemuusika fännideni veel hulganisti häid kontserte ja üle 40 artisti Eestist, Venemaalt, Soomest ja mujalt. Kontsertide kavaga saab end kursis hoida klubi Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles