CNN: asepresident Mike Pence’i turvanud agent arreteeriti, kuna ta külastas prostituuti (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salateenistuse agent peegeldumas autolt
Salateenistuse agent peegeldumas autolt Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/Scanpix

CNNi teatel arreteeris politsei asepresident Mike Pence’i turvanud salateenistuse agendi, kuna ilmnes, et see mees kohtus Marylandi hotellis prostituudiga.

Salateenistuse teatel jõuti agendi tegevuse jälile hotelli juhi abil, kelle andmetel toimus ühes hotellitoas midagi kummalist.

Salateenistuse agent peegeldumas autolt
Salateenistuse agent peegeldumas autolt Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/Scanpix
Mike Pence
Mike Pence Foto: Evan Vucci/AP/Scanpix

Politsei jälgis seda hotelli ja agent tabati pärast numbritoast väljumist.

Politseiallika teatel esitati agendile süüdistus prostituudi teenuse kasutamises ja teda kahtlustatakse ka võimaliku salainfo lekkes. Pärast arreteerimist kontakteerus mees vabatahtlikult salateenistusega ja teatas juhtunust.

Agent külastas prostituuti möödunud nädalal, kui ta oli tööst vaba ning ta ei esitlenud end kui agenti, vaid oli eraisik.

Salateenistuse pressiesindaja kinnitas agendi töölt eemaldamist, lisades et prostituuditeenuse kasutamine leidis aset tööst vabal ajal ning lisaks politseile uurib juhtunut ka salateenistuse sisekontroll.

Agent pidi pärast arreteerimist oma relva, töötõendi ja teised tema valduses olnud tööga seotud esemed ära andma. Lisaks kaotas ta juurdepääsu salateenistuse hoonesse ja sealsetele salaandmetele.

«Seda agenti ootab ees range distsiplinaarkaristus, me kaalume erinevaid karistamisvõimalusi,» lisas salateenistuse pressiesindaja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles