Kanal 2 menusaade «Laula mu laulu» sõidab parimate paladega suvetuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laula mu laulu kaheksas saade
Laula mu laulu kaheksas saade Foto: Marko Mäestjärv / Kanal 2

Neli hooaega väldanud ning sajad tuhanded inimesed telerite ette naelutanud Kanal2 menusaade «Laula mu laulu» jõuab lõpuks parimate paladega vabaõhulavadele.

08.-13. augustini vältaval suvetuuril on kohal suur osa Eesti popmuusika paremikust, kes saates kaasa lõid.

Kohal on Tanel Padar, Getter Jaani, Koit Toome, Liis Lemsalu, Ott Lepland ja Ines. Lisaks astuvad erinevatel kontsertidel üles Karl-Erik Taukar, Jaan Pehk, Laura, Lenna, Jaanus Saks, Maarja ja Jaagup Kreem. Kaasa teeb ka Juss Haasma.

«See intiimsus ja energia, mida artistid neid lugusid vabaõhulavadel esitades väljendavad, on palju ehedam ja võimsam kui teleriekraani vahendusel,» sõnas «Laula mu laulu» muusikaline juht Tomi Rahula.

Esitusele tulevad teiste seas sellised hitid nagu «Karikakar», «Sunflowers», «Sa ju tead», «Legendaarne», «Torm» ja paljud teised.  Kindlasti näeb ka üllatusduette lugudega, mis saates ei kõlanud, aga mis nende artistide esituses publiku südamed juba võitnud.

Kontserdid toimuvad:

08.08 Viimsi Vabaõhumuuseumi õu

09.08 Tartu Laululava

10.08 Viljandi Lauluväljak

11.08 Võru Kandle Aed

12.08 Pärnu Vallikäär

13.08 Rapla Laululava

Lisaks toimub juuni alguses ka kaks kontserti Käsmus, kus pisut teistsugused koosseisud võrreldes suvetuuriga. Augustis sõidab esmakordselt suvetuuride ajaloos kaasa ka põnev tänavatoiduküla koos parimate maitsetega.

Piletid leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles