Pink jagab armsaid puhkusepilte ning käsib naistel kaalule minemisest hoiduda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer-songwriter Pink attends the premiere of Disney's 'Alice Through The Looking Glass at the El Capitan Theatre on May 23, 2016 in Hollywood, California. / AFP PHOTO / Robyn BECK
Singer-songwriter Pink attends the premiere of Disney's 'Alice Through The Looking Glass at the El Capitan Theatre on May 23, 2016 in Hollywood, California. / AFP PHOTO / Robyn BECK Foto: ROBYN BECK/AFP

Lauljanna Pink, kes eelmise aasta lõpus pisipoja ilmale tõi, sõitis perega puhkusele ning jagab vahvatest koosviibitud hetkedest fotosid ka oma jälgijatega.

Pink on tõenäoliselt üks kõige ausamaid superstaare, kes julgeb avalikkusega jagada kõikvõimalikke eirnevaid tahke oma elust. Pinki Instagrami profiililt ei leia poseeritud ning töödeldud pilte, vaid näiteid väsinud vanematest, pidžaamas ringi müravatest lastest ning tugevaid seisukohavõtte. Võiks lausa arvata, et superstaari näol on tegemist tavalise inimesega!?

Nii on Pink ka seekordsest perepuhkusest jaganud fotot oma abikaasast, kes diivanil istudes tukkuma on jäänud ning südamlikku klõpsu endast ja oma pojast. Samuti võib naise profiililt leida foto trennisaalist, kus ta tunnistab, et on peale teise lapse sündi kõvasti juurde võtnud, kuid ei tunne ennast seetõttu halvasti. Pinki sõnul on ta praegusel hetkel täpselt selline nagu ta olema peab ning käsib ka teistel naistel enda (liig)kaalumisest hoiduda. See on terve ellusuhtumine!

Spring break

Ein Beitrag geteilt von P!NK (@pink) am

#springbreak #heparties @hartluck

Ein Beitrag geteilt von P!NK (@pink) am

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles