Kanada kuulus rokkbänd tuleb Pirita Kloostrisse fänne hullutama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada rokkbänd Three Days Grace
Kanada rokkbänd Three Days Grace Foto: Promopilt

Kanada rokkbänd Three Days Grace esineb 3. juulil Sunset Festivali raames Tallinnas, imekaunis Pirita Kloostris. Piletid on nüüd müügil Piletilevis.

Three Days Grace on Kanada rokkbänd, mis alustas tegevust aastal 1997 ning on viimase neljateistkümne aasta vältel välja andnud viis täispikka albumit - «Three Days Grace» (2003), «One-X» (2006), «Life Starts Now» (2009), «Transit Of Venus» (2012) ja «Human» (2015). Esimesed kolm jõudsid USAs ja Kanadas kuld, plaatina ning topeltplaatina staatusesse. Mitmed bändi singlid on jõudnud Billboard Alternative edetabeli tippu, neist tuntuim «I Hate Everything About You» tõi juba demoversioonina bändile plaadilepingu Jive Records’iga. Three Days Grace on müünud üle kuue miljoni albumi kogu maailmas ning valitud 2007. aastal Billboardi poolt parimaks rokkbändiks.

Sunset Festivali näol on tegemist üsna ebatraditsioonilise festivalikontseptsiooniga Baltikumis. Nimelt koosneb festival mitmest ühepäevasest muusikasündmusest suveperioodil kõigis kolmes riigis ning iga päeva peaesinejaks on üks maailmaklassi artist, keda toetavad mitmed Baltikumi esinejad.

Sunset Festivali raames annab Tallinnas, Lauluväljaku Mere alal 14. augustil kontserdi ka The xx. Three Days Grace’i 3. juuli kontserdi piletid on nüüd müügil Piletilevis, hinnaga alates 29 eurot. Kontsert toimub Pirita Kloostris.

Osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles