Galerii! Palju õnne! Deja Vu tähistas meeleoluka live’iga andeka lauljatari sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lounge Deja Vu’s tähistati armastatud lauljatar Renae Rain’i sünnipäeva! Möödunud laupäeval, 8. aprillil veedeti Deja Vu’s mõnusalt aega ja nauditi Renae vapustavat live-kontserti, mis ta oma sünnipäeva puhul kõigile fännidele kingituseks tegi. Õhtu möödus lõbusas meeleolus maitsvate kokteilide saatel.

Ühtlasi sai sünnipäevapidustustega hoo sisse Deja Vu uus üritustesari Hennessy Artist, mis ka edaspidi hakkab öölokaali lavale tooma põnevaid artiste üle maailma. 

Deja Vu tähistas live’iga lauljatar Renae Rain’i sünnipäeva
Deja Vu tähistas live’iga lauljatar Renae Rain’i sünnipäeva Foto: Rene Lutterus

Pidudesarja avaesinejaks olnud Renae Rain on eestlaste poolt hinnatud vokalist, kes pärineb Londonist ning on end muusikaalaselt täiendanud ka Hispaanias.

Deja Vu tähistas live’iga lauljatar Renae Rain’i sünnipäeva
Deja Vu tähistas live’iga lauljatar Renae Rain’i sünnipäeva Foto: Rene Lutterus

Juba sel neljapäeval, 13. aprillil annab Lounge Deja Vu pikale nädalavahetusele avapaugu särtsaka Brazil peoga! Avasta end kuumade Brasiilia rütmide keskelt ja naudi säravate kaunitaride vaatemängulist show’d. Peo kohta saab rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles