Gerry Weberi moeetendus tõi lavale kurvikad kaunitarid! Kalle Sepp: Ilus naine ei pea kindlasti mitte olema kõhn

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vahel jääb moeetendusi vaadates mulje, et suurem osa moodi on mõeldud peenikestele. Nii see siiski ei ole! Gerry Weberi rõivad istuvad ideaalselt nii suurema kui saledama seljas. Säravad pluss-suuruses modellid näitasid kõigile, et iga naine igas mõõdus võib olla imeline.

Gerry Weberi esinduskauplusse kogunes 12. aprillil täismaja parimaid kliente, staare ja sõpru. Lavale toodi helgemaid teemasid kevadmoest, mis kandjat tõepoolest kaunistavad.

«Gerry Weberi kevad viib meid puhkusele Prantsuse Rivierasse,» kirjeldas trendipilti Gerry Weberi Eesti juht Piret Ruubel. «Tooni annavad unenäosinine taevas, magusad pastellid, kohvivärv ja khakiroheline. Klassikaline sinipunavalge koloriit on samuti elurõõmsana olemas. Lisaks rikkalikult lilli, mida võib kanda pealaest jalatallani, nagu elaksid oma isiklikus salaaias.»

Etenduse tähena astus üles armastatud artist Kalle Sepp. «Ilus naine ei pea kindlasti mitte olema kõhn,» teatas naiste lemmik veenvalt. «Tähtis on hoopis enesekindlus. Ja hea süda!» Niisiis – lõpetage muretsemine kahe või kahekümne liigse kilo pärast! Uskuge, mida ütleb galantseim härra Eesti meelelahutustaevas.

Moeõhtu täht Kalle Sepp kannab Baltmani ülikonda
Moeõhtu täht Kalle Sepp kannab Baltmani ülikonda Foto: Meisi Volt

Mis kõige kiiremini enesekindlust kergitab? Loomulikult uus kleit, seda trikki tunneb iga naine. Näiteks moekas särkkleit, põnev triibukleit või midagi printsessilikult kaharat. Trendilemmikutest tasub kõrva taha panna ka mööblikangamustriline mantel ja supermugav pükstükk. Aksessuaaride hulgas on hitiks Dune Londoni daamiranitsad ja lillemotiivid, moeehetest on kevade tähtsaim uudis Plum D’Ori ülipikad rippuvad kõrvarõngad ja kaelapaelad.

«Mul ei ole lihtne sobivaid riideid leida,» ütles tuntud joogatreener Silja Siller, üks modellidest. «See, kui hästi Gerry Weberi asjad minu seljas istuvad, on uskumatu!» Hoolimata sellest, mis numbrit näitab kaal – ägedaid moeasju ja säravaid toone on õigus kanda kõigil naistel.

Gerry Weberi moeetendus tõi lavale kurvikad kaunitarid
Gerry Weberi moeetendus tõi lavale kurvikad kaunitarid Foto: Meisi Volt

Moelavale toodi Gerry Weberi, Taifuni ja Samooni kevadkollektsioonid. Kingad ja kotid Dune London, ehted Plum D’Or. Kalle Sepp kandis Baltmani rõivaid.

Gerry Weberi moeetendus tõi lavale kurvikad kaunitarid
Gerry Weberi moeetendus tõi lavale kurvikad kaunitarid Foto: Meisi Volt

Loovjuht Kristina Herodes, stilist Minni Valdmees, jumestus Reet Härmat (Make Up Factory), soengud Lauri Pedaja, Liis Kreek ja Monika Paluoja (Eva Professional). Rõivaid esitlesid pluss-suuruses kaunitarid, kaupluse oma töötajad ja profimodellid Beatrice Mass Modelnetist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles