Galerii: «Eesti parim sekretär 2017» võitlus sai avapaugu, finaalis rabeleb ka Savisaare silmarõõm Jekaterina Fedkina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba kuuendat aastat järjest korraldab Officeday üleriiklikku konkurssi Eesti

Juba kuuendat aastat järjest korraldab Officeday üleriiklikku konkurssi Eesti parima sekretäri väljaselgitamiseks. Konkursil osalevad kõik tegusad naised ja mehed, kelle ametikoht on sekretär, juhiabi, büroojuht, administraator, assistent jne.

Üllatus, üllatus, aga üks kandidaatidest on ka Savisaare silmarõõmuna tuntust niitnud blond kaunitar Jekaterina Fedkina.

väljaselgitamiseks. Konkursil osalevad kõik tegusad naised ja mehed, kelle ametikoht on sekretär, juhiabi, büroojuht, administraator, assistent jne.

Üllatus, üllatus, aga üks kandidaatidest on ka Savisaare silmarõõmuna tuntust niitnud blond kaunitar Jekaterina Fedkina.

Kontoriolümpia - finaalis on teiste seas ka Savisaare abina tuntuks saanud Jekaterina Fedkina (pildil)
Kontoriolümpia - finaalis on teiste seas ka Savisaare abina tuntuks saanud Jekaterina Fedkina (pildil) Foto: Sander Ilvest

Neljapäeva, 13. aprilli hommikupoolikul toimus Cash&Carry hulgikeskuses 10 000-eurose auhinnafondiga üleriikliku konkursi «Eesti parim sekretär 2017» finalistide värvikas testimispäev erinevatel kontoriolümpia aladel.

Finaalis on näiteks Savisaare abina tuntuks saanud kaunitar Jekaterina Fedkina, aga ka Töötukassa, Pärimusmuusika Keskuse ja mitmete teiste organisatsioonide sekretärid.

Foto: Sander Ilvest

Tänavusel kontoriolümpial on kõik suur – hulgikeskuse hiigelriiulite vahele rajatud võistlusrajal tuleb tööstuslike kärudega rallitades lahendada erinevaid ülesandeid – näiteks üleelusuuruses kastist esemete leidmine jne.

Sekretäride testimine jätkub terve päeva vältel fotostuudios SeeSee, kus toimuvad etteütlus, seletuskirja kirjutamine ja muud erialatestid.

Aasta parimat sekretäri valitakse Eestis kuuendat korda. Tänavuse konkursi auhinnafond on 10 000 eurot. Eesti parim sekretär kuulutatakse välja 25. aprillil toimuval konverentsil «Sekretäride päev 2017». Finalistid ja info võistluse kohta leiad SIIT!

Kontoriolümpia - finaalis on teiste seas ka Savisaare abina tuntuks saanud Jekaterina Fedkina
Kontoriolümpia - finaalis on teiste seas ka Savisaare abina tuntuks saanud Jekaterina Fedkina Foto: Sander Ilvest

26-aastane töötab Tallinna Linnakantselei sekretärina ja kolleegid iseloomustavad teda kui väga rõõmsameelset ja aktiivset naist, kes on võitu igati väärt. Hoiame talle pöialt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles