Üllatus! «New Girl» staar Hanna Simone abiellus salaja ning ootab esimest last (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
@therealhannahsimone
@therealhannahsimone Foto: Instagram

Näitlejanna Hanna Simone, keda Eesti televaatajaid teavad kõige paremini sarjast «New Girl», on salaja abiellunud ning ootab ka oma esimest last, vahendab Us Weekly.

Näitlejanna ning Ameerika Ühendriikides tuntud telenägu ja fotograaf Jesse Giddings on leivad ühte kappi heitnud. Paar ei ole küll kunagi oma suhet avalikult kinnitanud, kuid US Weeklyle laekunud info kohaselt abiellusid armunud eelmise aasta suvel ning on nüüd ka beebiootel.

 

Heading home for the holidays.. #noroom #nationallampoonschristmasvacation #minicooper #packedtotheroof #weretotallforthiscar

Ein Beitrag geteilt von Jesse Giddings (@jessegiddings) am

Kuigi Hanna ning Jesse on oma suhet suutnud saladuses hoida, siis Jesse on sotsiaalmeediasse pilte postitanud, mis nende suhet kinnitavad. Nii on ta ühe poolteist aastat tagasi postitatud foto Hannast allkirjastanud järgmiselt: «Kõik, mida ma eales soovinud olen.»

 

Everything I've ever wished for

Ein Beitrag geteilt von Jesse Giddings (@jessegiddings) am

Kuigi pole kindel, millal paari suhe romantilise suuna võttis, siis aega on neid koos veetmas nähtud juba alates 2014. aastast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles