Grete Paia avaldas oma vallatu ja ägeda soengu saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Paia
Grete Paia Foto: Meeli Küttim

Alati stiilne laulja Grete Paia avaldab oma kolm lemmiknippi, kuidas kevadel kerge vaevaga trendikas välja näha.

«Igapäevaselt olen üsna mugav inimene – vaatan, kuidas kõige kiiremini ja väiksema vaevaga juuksed enam-vähem korda saaks ja juba tormangi kodust välja,» tunnistab laulja.

Need on aga Grete Paia soovitused, kuidas igaüks võib kiirelt ja lihtsa vaevaga sama trendikas välja näha:

1. Hangi endale lahedaid peakatteid! Mina olen suur kaabude fänn, sest need toimivad ka siis, kui pead otse voodist veidi sassis peaga välja hüppama. Kammid juuksed kiirelt läbi, viskad kaabu pähe ja juba oledki valmis minema.

H&M esitles kollektsiooni KENZO X H&M, Grete Paia
H&M esitles kollektsiooni KENZO X H&M, Grete Paia Foto: Meisi Volt

2. Kadestan neid, kellele sobivad lahtised peadligi soengud. Kui sa pole üks neist, nagu mina, siis muretse endale krepitangid, mis sekunditega juustele kohevust lisavad. Volüümi saavutamiseks on head ka soolasprei või minu suur lemmik Batiste kuivšampoon, millel on nüüd ka palsam sees ja mis ei muuda juukseid kahuseks. 

Stiilne laulja Grete Paia
Stiilne laulja Grete Paia Foto: Meeli Küttim

3. Praegune meeldib mulle kõige rohkem kõrge ja veidike sasitud hobusesaba - väga kergelt valmiv, efektne ja kelmikas soeng. Vastavalt tujule võib juustes kanda ka lillepärgi või muid toredaid aksessuaare, mis tuju heaks teevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles