Kuumad pildid! Need stiilsed staarid külastasid kuulsat Coachella festarit väga nappides kehakatetes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Women take a photo in the late afternoon sun during the Coachella Valley Music and Arts Festival in Indio, California, U.S. April 16, 2017.   REUTERS/Carlo Allegri
Women take a photo in the late afternoon sun during the Coachella Valley Music and Arts Festival in Indio, California, U.S. April 16, 2017. REUTERS/Carlo Allegri Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

Ka meie oleme siin Eestis suviste ja kuumade festivalide ootuses, et kuumal rannaliival või metsatukas unustamatult tantsu lüüa.

Nädalavahetusel aga toimus kõrbe kuumusees kuulus Coachella festival, mis alati ohtralt staare kohale meelitab. Kui muidu nautisid enamik külalisi kuumust lihtsates pluusikestes ja kõrge värvliga šortsides, siis mõningad kauni kehaga staarkaunitarid otsustasid näidata oma kehast natukene enamat.

Vaata, kuidas riietasid end kuulsad kaunitarid Kendall Jenner, Kylie Jenner, tuntud blogijad, modellid ja saa suveks inspiratsiooni!

Näiteks Kylie üllatas taas uue juuksevärviga.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

A post shared by CHARLI XCX (@charli_xcx) on

A post shared by Shay Mitchell (@shaym) on

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles