Kevad on flirtimiseks! Diana Arno pakub võrgutamise retsepti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Malbed pastellid, flirtivad rüüsid ja roosidega õitsvad detailid – DIANA ARNO uus kollektsioon lisab linnapilti värskelt kevadisi noote.

Unistamine teeb õnnelikuks ning DIANA ARNO uhiuue kevad-suvise kollektsiooni rõivastega on pilvedel hõljumine lihtsam ja lahedam kui kunagi varem. Väljapeetud naiselikkus seguneb tütarlapseliku naiivsusega ning magusaks glasuuritud toonidest saavad moemaja kevade peamised märksõnad. 

Diana Arno kevad-suvi 2017
Diana Arno kevad-suvi 2017 Foto: Dmitry Knut

Romantiliste rüüside, mänguliste volangide ning taevalike toonide keskel on ruumi ka minimalismile, mis toob mõtted reaalsusesse tagasi ning annab motivatsiooni tegutsemiseks. Lihtsalõikelised mantlid, elegantsed pükstükid, kehasse istuvad seelikkostüümid ja kontorikleidid muudavad sammu enesekindlamaks ning teevad igast unistajast tõelise saavutaja.

Diana Arno kevad-suvi 2017
Diana Arno kevad-suvi 2017 Foto: Dmitry Knut

Kollektsiooni on üles pildistanud andekas moefotograaf Dmitry Knut. Meigid ja soengud lõi Ksenia Linjova, stilistika eest vastutas Eesti armastatud stilist Külli Piibar.

Diana Arno kevad-suvi 2017
Diana Arno kevad-suvi 2017 Foto: Dmitry Knut

Videot on üles filminud ning monteerinud Jevgeni Bõstrov.

Kuidas meeldib?

DIANA ARNO SS/2017 from DIANA ARNO on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles