Tartu uues kinos asenduvad töötajad robotitega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo Kino iseteeninduskassad
Apollo Kino iseteeninduskassad Foto: Sergei Zjuganov

29. aprillil avab Apollo Kino Tartus kinokeskuse, kus järjekordade vältimiseks müüvad ja kontrollivad kinopileteid masinad ning söögi-joogi eest võtavad raha automaatkassad.

Apollo Kino tegevjuhi Rauno Stüfi sõnul ei tähenda Euroopa moodsaima kino tegemine pelgalt parima saadaoleva kinotehnika paigaldamist. “Tahame uuendada kogu kinos käimise kogemust, kus järjekordade vältimiseks ja lisamugavuse loomiseks toimub kõik võimalikult automaatselt,” selgitas Stüff.

Tartu Lõunakeskuses avatavas uues kinos hakkab tööle siiski tavapärane arv teenindajaid, kellel on Stüfi kinnitusel tavapärasest aga rohkem juhendav ja abistav roll. “Tehnikakauged inimesed saavad loomulikult jätkuvalt kinopileti ja popkorni osta ka vanaviisi otse teenindajalt,” lubas Stüff.

Kogu Lõuna-Eesti uueks meelelahutuse keskpunktiks pürgivasse Apollo Kinno tuleb 12 piletiostukassat, kohvik koos 10 iseteeninduskassaga, 3 sularahaautomaati, mis võimaldavad kinopileti osta nii paberraha kui müntide eest ning 12 automaatset väravat, mis kontrollivad kinopileti olemasolu. Lisaks saab loomulikult kinopileteid osta ka otse Apollo Kino veebilehelt ja mobiiliäpist.

Seikluskomöödia “Sangarid” meeleolukas esilinastus Apollo Kino Solarises
Seikluskomöödia “Sangarid” meeleolukas esilinastus Apollo Kino Solarises Foto: Erlend Štaub

Lõunakeskuse Apollo Kino kõikidesse kuude saali tulevad lisaks klubi- ja paaritoolidele ka mugavad elektroonilised staaritoolid, mille asendit on võimalik toolilt seadistada ja millele paigaldatud ekraanidelt on võimalik tellida filmi ajal otse kinosaali söögi- ja joogipoolist.

Kinokeskuse kõigis saalides võetakse kasutusele 4K resolutsiooniga laserprojektorid, mis tagavad üliterava ja hetkel maailma parima kvaliteediga pildi. Lisaks saavad kolm saali tipptasemel ruumilist heli pakkuva Dolby ATMOS helisüsteemi, mis asetab vaataja otse filmisündmuste keskele.

Uus kinokeskus avatakse külastajatele laupäeval, 29. aprillil. Ligi 3 500 ruutmeetril laiuvas uues Apollo Kinos on kuus kinosaali ja üle 950 istekoha. Tegemist on koguperekinoga, kus on eraldi ruumid ka laste sünnipäevade ja muude ürituste pidamiseks. 

2014. aastal esimese kino avanud Apollo Kino on täna nelja kinokeskuse ja 19 saaliga Eesti suurim kinooperaator, pakkudes kinoelamust täna Pärnu keskuses, Narvas Astri keskuses ning Tallinnas Solarise ja Mustamäe keskustes. Eelmisel aastal külastas Apollo kinosid 1,2 miljonit vaatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles