Ülemaailmne hitt! Videot Kuressaares toimunud kurbnaljakast õnnetusest on vaadatud miljoneid kordi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Internetis on kogunud miljoneid vaatamisi video Kuressaares toimunud kummalisest liiklusõnnetusest.

Videot jagas ka Briti suurim kõmuleht Daily Mail, mille lugejate kommentaaridest jääb kõlama sarnane mõte: videos toimuv ajab naerma, aga samas tunned sa end kohe pärast seda halvasti.

Kuressaare linnas jäi tänavu veebruaris liikleja pardakaamerale liiklusõnnetus, mille põhjustas ülekäigurajal vanemale naisele appi tõtanud ja käsipiduri peale tõmbamata jätnud autojuht. Õnnetuse üle elanud proua pääses ehmatusega.

Õnnetus juhtus 17. veebruaril kella 18 ajal Kuressaare linnas, kus jalakäijale tee andmiseks peatunud autojuht märkas, et ülekäigurajal kõndiv vanem naine vajab sõidutee ületamisel abi.

Mees väljus sõidukist, et jalakäijat aidata, ent paraku unustas peale tõmmata käsipiduri, mistõttu hakkas sõiduauto tema ja jalakäija poole vaikselt veerema. Samal ajal kui juht üritas oma autot peatada, kukkus jalakäija pikali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles