Alternatiivroki trio Sibyl Vane avaldas täna uue albumi ja värske video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibyl Vane'i live Uue Maailma tänavafestivalil
Sibyl Vane'i live Uue Maailma tänavafestivalil Foto: Meisi Volt

Täna, 21. aprillil jõudis Baltikumi plaadivõrgustikku ja veebikanalitesse Eesti alternatiivroki trio Sibyl Vane uus omanimeline album. Esitlustuur, mis sellel kevad-suvel väisab Eestit, Lätit ja Leedut, algab järgmisel nädalal.

Värskelt avaldatud album jõuab kuulajateni nii vinüülil, CDna kui ka digitaalselt. Kümne looga albumi avaldas Läti plaadifirma I Love You Records, kes avaldas viie aasta eest Sibyl Vane’i debüütalbumi «Love, Holy Water & TV». Esitlustkontserdid Eestis toimuvad mais Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Rakveres. Albumi ilmumise puhul avaldas bänd oma veebikanalites uue videosingli loole «No 44». Muusikavideo autoriteks on Barbara Lehtna ja Henri Holland. 

«Täna on väga õnnelik päev ja me oleme õnnelikud, et album, mille valmimise kohta on meilt nii palju küsitud, jõuab viimaks kuulajateni,» ütles bändi laulev kitarrist Helena Randlaht.

Sibyl Vane
Sibyl Vane Foto: Promopilt

Plaadifirma I Love You Records juhi Bruno Roze sõnul on uus Sibyl Vane’i album ootamist väärt.

«Sibyl Vane’i teise albumi teekond kuulajateni on olnud pikk ja selle viie aasta jooksul oleks võinud ilmuda rohkem kui ainult üks album. Oleme õnnelikud, et pärast seda käänulist teekonda on need kümme hoolikal valitud lugu jõudnud kuulajateni. Kui teil on võimalust, siis soovitame kindlasti minna vaatama nende kontserte, sest iga sent ja minut, mis te sellele kulutate, on seda väärt,» ütles Roze.

Albumi esitlustuur saab alguse juba järgmisel neljapäeval Riiast ja liigub sealt edasi Vilniusesse. Kodumaa fännid näevad bändi 12. mail Tallinnas Erinevate Tubade Klubis, 13. mail Pärnus kultuuriklubis Tempel, 19. mail Rakveres Kära Kantsis ja 20. mail Genialistide klubis. Kokku annab bänd kevadel Eestis ja naaberriikides.

Sibyl Vane on 2010. aastal alguse saanud alternatiivroki trio. Peale mitmeid edukaid üleastumisi konkursitel ja Tallinn Music Weekil, sõlmis bänd plaadilepingu lõunanaabrite plaadifirmaga I Love You Records. Nende debüütalbum „Love, Holy Water & TV“ pälvis eranditult positiivse vastuvõtu nii Eesti kui ka välisriikide muusikakriitikutelt. Albumit esitleti pea 200 kontserdiga Baltikumis, Soomes, Rootsis, Poolas, Suur-Britannias ja Ukrainas.

Albumi esitlused Baltikumis 2017. aasta kevadel:

27.04 – Riia (LV)

28.04 – Vilnius (LT)

05.05 – Daugavpils (LV)

06.05 – Jelgava (LV)

12.05 – Tallinn – Erinevate Tubade Klubi

13.05 – Pärnu – Tempel

19.05 – Rakvere – Kära Kants

20.05 – Tartu – Genialistide Klubi

03.06 – Kapa Rock

09.06 – Žiežmarsas festival (LT)

10.06 – Liepaja (LV)

Täpsemat infot esinemiste ja edasiste kontsertide kohta leiab bändi Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles