Galerii! Pidu ratastel - üle linna vanaema kihutas uhke peobussiga Teatrisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 14. aprillil oli tallinlaste lemmik vanaema eriti ülemeelikus tujus ja tähistas suurt reedet meeletumast meeletuma peoga, mis kostitas pidulisi särava show ja särtsakate kokteilidega!

Klubi Teater tähistas munadepühi oma kõige populaarsema peoga Babulja Special, mis lennutas kõiki lõbusate vene hittide saatel suure kaarega laupäeva varahommikusse!

Munadepüha Babulja Special ööklubis Teater
Munadepüha Babulja Special ööklubis Teater Foto: Rene Lutterus

Sel korral kehastusid Vanaema kaunid tütrekesed vallatuteks lihavõttejänkudeks ja kostitasid pidulisi vastupandamatu tantsu-show ning maitsvate kokteilidega! Vanaema aga sõitis peole kohale vägeva peobussiga, pannes ahhetama kõik, kes teda ringi kruiisimas nägid!

Munadepüha Babulja Special ööklubis Teater
Munadepüha Babulja Special ööklubis Teater Foto: Rene Lutterus

Juba sel reedel, 21. aprillil annab Klubi Teater end nurjatute teenijatüdrukute võimusesse. Vallatu pidu Room Service hullutab kogu linna maitsvate viinakokteilide ja vaatemängulise show’ga. Peo kohta saab rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles