Palju õnne! 52-aastane Lembit Öpik saab esmakordselt isaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Öpik
Lembit Öpik Foto: Vida Press

Eesti juurtega Briti poliitik Lembit Öpik saab esmakordselt isaks.

52-aastane endine parlamendiliige hoidis uudist pikka aega saladuses, sest tema kaks eelmist kihlatut elasid tema last oodates üle nurisünnituse, kirjutab Mirror.

Poliitikust reality-täheks saanud Öpik avalikustas nüüd, et tema 33-aastane Bulgaaria päritolu kinnisvaraadvokaat Sabina Vankova on seitsmendat kuud beebiootel.

Lembit oli naise rasedusest kuuldes õnnelik, kui närviline. «Ma ei tahtnud jälle lootusi üles kütta ja siis veel ühte nurisünnitust üle elada,» tunnistas mees.

Sabina lisas: «Esimestel rasedusnädalatel oli Lembit väga stressis. Kuid kõik sai korda, sest me ostsime beebile väga palju asju. Lembit täitab oma rolli suurepäraselt.»

Paari tütar peaks sündima 21. juunil. Sabina ütles, et Lembitut ta sünnituspalatisse ei luba: «Sellel on ikkagi mingi piir, kui palju peaksid mees ja naine teineteisele paljastama.»

Lembit, kes on varem käinud mitme noore Briti seltskonnadaamiga, plaanib Sabinaga ka juba pulmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles