Rasmus Rändveel uus amet?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Rändvee.
Rasmus Rändvee. Foto: Toni Läänsalu

Kunagisest «Eesti otsib superstaari» saatest tuule tiibadesse saanud ja Eesti Laul 2017 kolmandale kohale jäänud Rasmus Rändvee on uut ametit proovimas ühe hotelli juhtkonnas.

Hiljuti postitas Rasmus Facebooki´s, et on alustanud tööd ühe hotelli juhtkonnas ja ootab hotelli Facebooki leheküljele inimeste like´i. Juhtkonnas toimetamine on seotud Rasmuse õpingutega Estonian Business School`is, kus laulja õpib ettevõtluse ja ärijuhtimise erialal. Rasmuse Facebooki üleskutse kõlab järgmiselt:

«Võib-olla te kõik ei teagi, aga alustasin tööd ühe toreda hotelli juhtkonnas. Okei, võib-olla vaid neljaks päevaks ning magistrikraadi aine raames, ent teie abi paluksin siiski! Nimelt võistleme teiste võistkondadega selles, kes kõige paremini enda hotelli juhivad ning konkurents on tihe! Seetõttu palungi antud lehele teie "like"-i, võite jagada ka seda postitust ning veel lisaks on oodatud kiitev ja ülistav tagasiside sellest, kui mõnus teil ikka meie hotellis puhata oli».

Hotell, mille juhtkonnas Rasmus Rändvee toimetab, asub Pirital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles