Pildid ja video: Donald Trump jagas lastele autogramme

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus kogu USAs sündmus «Bring Your Sons And Daughters To Work Day» ja sellest ei jäänud kõrvale ka Valge Maja, mille töötajad võtsid oma lapsed tööle kaasa.

Noored poseerisid koos president Donald Trumpiga Valge Maja aias, kus president nendega vestles ja autogramme jagas, edastab The Telegraph.

Donald Trump Valge Maja töötajate lastega
Donald Trump Valge Maja töötajate lastega Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA/Scanpix

«President oli lastega umbes 15 minutit. Samas saatis ta kuus tviiti, kahjuks,» teatas üks sündmust kajastanud reporteritest.

Donald Trump Valge Maja töötajate lastega
Donald Trump Valge Maja töötajate lastega Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Lastega tegeles ka Valge Maja pressiesindaja Sean Spicer, kes tutvustas neile oma tööd ja tööruume ning viis nad hiljem keeglit mängima.

Lapsed said Trumpile ja Spicerile küsimusi esitada ning üks nutikas noor tahtis uurida NAFTA ehk Põhja-Ameerika vabakaubandusleppe kohta, kuid kohal olnud täiskasvanute sõnul ta suu suleti kiiresti.

Spicer kiirustas lapselt küsima, et kes on ta vanemad ja miks ta nii keerulise küsimuse esitas. Ei ole teada, mida laps selle peale vastas.

Donald Trump sõnas varem, et kui USA Kanada ja Mehhikoga õiglast kokkelepet ei saavuta, siis ta tühistab NAFTA.  

Trump peab president Bill Clintoni võimuajal 1994. aastal jõustunud NAFTAt USA läbi aegade kõige viletsamaks kokkuleppeks, sest tema sõnul on USA sellega kaotanud palju töökohti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles