Charlene Rennit: olen oma eluga Abu Dhabis rahul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlene Rennit
Charlene Rennit Foto: Erakogu

Kunagine seltskonnastaar Charlene Rennit tunnistas Reet Härmatile, et on oma  eluga Abu Dhabis rahul, kuid lähedasi ja Eesti moedisainereid ei asenda miski.

«Stiilistuudio» meigitoolis istus seekord naine nagu unelm - Charlene Rennit. Paljud mäletavad kaunitari Charlene'i, kui noorimat Eesti eurolaulu finaali jõudnud lauljatari. 2011. aastal kolis Charlene aga Abu Dhabisse ning on välismaal hiilgavalt hakkama saanud.

Hetkel on ta ametis panganduskontsernis National Bank of Abu Dhabi, kus ta vahendab riikidevahelisi suhteid ja arendab ettevõtlust valitsuse tasandil. «Stiilistuudios» rääkis naine oma elust Araabia Ühendemiraatide pealinnas ning selle plussidest ja miinustest.

Veel tuli saates juttu käsitööna valmivatest ehetest ning uudistamas käidi ka Tiina Talumehe kõrgmoekollektsiooni «Escape» esitlust.

Põnevat saadet saad järele vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles