Täna jõuab ekraanile komöödiasarja "Naabriplika" 100. osa: Esna kohal on mustad pilved

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Naabriplika"
"Naabriplika" Foto: Erlend Štaub/ Kanal 2

Täna täitub sajas osa Eesti populaarseimal komöödiasarjal, mis esimest korda jõudis vaatajate ette 2013. aasta sügisel. Nende aastate jooksul on vähemalt ühte "Naabriplika" osa vaadanud 887 000 erinevat inimest!

Imekaunisse Kesk-Eesti külakesse saabub ootamatult endine naabritüdruk Liisi, kes on viimased viis aastat Ameerikas elanud. Külas võtavad teda vastu kirju taustaga umbusklikud kohalikud eesotsas vallavanemaga. Selliselt algas Kanal 2 ekraanil "Naabriplika" esimene osa 9. septembril 2013. aastal, mil televaatajad said esimest korda tuttavaks Esna parajalt pöörase seltskonna ja nende juhi vallavanem Paavel Koosaarega.

99 osa jooksul pole Esna rahunemise märke näidanud ja ka tänane juubeliepisood keerab väikese paiga elu sootuks pea peale. Mustad pilved on Esna meeste kohale kogunenud, sest vallavanemal on depressioon, Varikul tööstress ja Tolal masendus. Abiks võiksid olla uued katsejärgus olevad ravimid, aga .... Ootamatud kõrvalnähud panevad kogu Esna hoopiski tõsisesse ohtu.

"Naabriplika" sajas osa on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast "Kodutunnet".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles