Video: piloot andis pärast lendu reisijale vastu vahtimist

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus. Pilt on illustreeriv.
Kaklus. Pilt on illustreeriv. Foto: Kuvatõmmis

Ebameeldivatele vahejuhtumitele lennunduses ei paista lõppu tulevat, sest jälle on avalikkuse huviorbiiti sattunud pärast lendu toimunud kaklus.

Pärast Delta Air Linesi maandumist, kui kõik lennukist väljusid, läksid kaks naist omavahel kaklema. Piloot üritas esialgu naisi teineteisest lahutada, kuid seejärel võttis ühel neist käest kinni ja lõi teda, vahendab TMZ.

Vahejuhtum püüti kaameralindile, mis edastati kohe pärast juhtunut pardameeskonna ülemustele. Väidetavalt olid ülejäänud meeskonna liikmed üllatunud ja häiritud sellest, et kohale ei kutsutud turvameeskonda.

«Me saime vahejuhtumist teada eelmisel nädalal ja eemaldasime uurimise ajaks piloodi töölt. Kohale kutsuti tol hetkel ka kohalik politseimeeskond. Nüüdseks on piloot tööle ennistatud, sest uurimisest selgus, et piloot üritas oma tegudega kahe reisija vahel tekkinud tüli maha rahustada,» kommenteeris juhtunut Delta Air Lines.

Kaks naist, kes kaklema läksid, olid tülitsenud juba lennukis ning tundsid teineteist. Kumbki naistest teisele süüdistust ei esitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles