Suhetele rohkem vürtsi: Margus Vaher kutsub suviselt kelmika singliga naeratama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Vaher
Margus Vaher Foto: promo

«Kui inimesed ennast südamest avavad, on maailm alati poole parem,» räägib Margus, kes on viimastel aastatel võtnud südameasjaks meeste-naiste vaheliste vürtsikate suhete nüansside avamise.

Kuidas uus lugu sündis ja millest see räägib? «Lugu sündis ühel mõnusal kevadpäeval, kui loo kaasautori Paul Neitsoviga Riia pargipingil jämmisime. Kirjutasime loo poole tunniga ja alguses oli selle pealkiri hoopiski Wondergirl. Eestikeelsed sõnad kirjutasin loole vahetult enne salvestamist aprilli alguses. Väljas oli päike, õhus oli juba kevade lõhna ja nii sündiski veidi kelmikas heatujulugu «Naerata».»

Laulu muusika on kirjutatud koos kitarrist Paul Neitsoviga. Loos musitseerivad veel bassil Eduards Glotovs, toonmeister ja trummid Asko-Rome Altsoo ning naishäälena heliseb loos Brigita Murutar.

Uus suvelugu kustub inimesi elu voolu usaldama ning teineteisega oma elu jagama. Naeratades.

Marguse kevadised tegemised kontserdite andmise kõrval ongi seotud suhetega, nimelt saab teda 6. mail ja 10. juunil näha päriselulises vestlusringis «Tule Minuga Voodisse», kus arutatakse Jesper Parve, Kersti Tootsi, Eero Spriidi, Kelly Kolga, Margareth Birki ja Liisa-Indra Pajustega värvikalt kõike seda, mis mehe naise vahele jääb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles