Galerii! Ülemeelik Vanaema võttis temperamentse hurmuriga aprillist veel kõik, mis võtta andis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

See oli aprillikuu kõige meeleolukam õhtu! Tallinna lemmik Vanaema tõmbas möödunud laupäeval, 29. aprillil vanalinna südames asuvas Lounge Deja Vu’s peo täiega käima! Kohe nii käima, et Venemaalt sõitis suure kiiruga kohale Vanaema lemmikpoeg – temperamentne Oleksandr Ripchansky, kes pani kõigil naistel südamed kiiremini põksuma!

Babulja – see vallatu öö kubises kaunitest naistest ja lõbusatest meestest, kes kõik nautisid meeliülendavat show’d ja parimat atmosfääri!

Silmailu pakkusid Vanaema kaunitaridest tütrekesed, kes tänu solaariumile pimestasid rahvast oma suvise jumega.

Babulja pidu Deja Vus
Babulja pidu Deja Vus Foto: Jaanar Nikker

Laval andis enneolematu show hurmur Oleksandr Ripchansky, kes küttis öölokaali nii kuumaks, et sellele suutis jahutust pakkuda vaid viski! Vot see oli alles pidu!

Babulja pidu Deja Vus
Babulja pidu Deja Vus Foto: Jaanar Nikker

Sel reedel, 5. mail saab kevade ilusaim kuu Lounge Deja Vu’s alguse energiast pakatava Virtuoso peoga, kus lavale astub andekas trummar Reigo Ahven! Peo kohta saad rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles