Video: colombialanna neelas 7000 dollarit alla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Colombialanna maost eemaldatud raha
Colombialanna maost eemaldatud raha Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Colombias neelas naine alla 7000 dollarit, soovides raha peita oma abielurikkujast mehe eest.

Kirurgid tegid Sandra Milena Almeidale elupäästva operatsiooni, eemaldades ta maost ja soolestikust rahatähed, mis kõik olid 100 dollarilised, edastab Daily Mail.

Colombialanna maost eemaldatud raha
Colombialanna maost eemaldatud raha Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Almeida sõnul oli see raha kogutud puhkuse jaoks, kuid kui ta sai teada, et ta mees petab teda, otsustas ta mehe rahast ilma jätta.

Kirde-Colombias Piedecuestas elav Almeida tundis raha neelamisele järgnenud päeval kõhuvalu ja läks haiglasse, kuid ta ei paljastanud arstidele, mida ta neelas. Röntgen näitas, et naise maos ja soolestikus on mitu kolmesentimeetrist objekti.

Santanaderi ülikooli haigla juhtivkirurgi Juan Pablo Serrano teatel arvas ta, et Almeida organismis on narkootikumikotikesed ja et naine võis olla narkoärikas.

«Tegime talle operatsiooni ja meie üllatuseks oli ta maos raha. Maohape ei olnud kõiki rahatähti rikkunud, terve raha sai puhtaks pesta, kuivatada ja uuesti kasutada,» teatas kirurg. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles