Kuidas on Hollywoodi staar Mena Suvari seotud Eestiga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti juurtega näitlejannal Mena Suvaril on «võltstukk»: naisel on selline lõikus, mis võimaldab soovi korral juuksed näo ette seada, et tekiks ühe külje peal oleva tuka mulje. Kui sa ei julge omale tukka lõigata lasta, siis selline «võltstukk» on ideaalne moodus, kuidas katsetada, kas sulle sobiks tukk või mitte.
Eesti juurtega näitlejannal Mena Suvaril on «võltstukk»: naisel on selline lõikus, mis võimaldab soovi korral juuksed näo ette seada, et tekiks ühe külje peal oleva tuka mulje. Kui sa ei julge omale tukka lõigata lasta, siis selline «võltstukk» on ideaalne moodus, kuidas katsetada, kas sulle sobiks tukk või mitte. Foto: Reuters / Scanpix

Maailmakuulus Hollywoodi näitlejanna Mena Suvari saatis täna hommikul Eesti peaministrile Jüri Ratasele tungiva kirja, milles väljendas oma toetust veebruaris riigikogu liikmete poolt algatatud seaduseelnõule karusloomafarmide keelustamiseks Eestis 2028, aga kas teadsid, kuidas on Ameerika staar seotud väikese Eestiga?

Mena Suvari, kes on tuntud Sam Mendesi 5 Oscarit võitnud draamast "Tabamatu ilu" ("American Beauty"),  USA komöödiatest "Kuum pirukas", "Kuum pirukas 2" ja "Kuum pirukas: Klassikokkutulek", on lähedalt seotud Eestiga: Mena Suvari isa on hinnatud psühhiaater Ando Ivar Süvari, kes on Pärnust pärit, aga sattus sõjakeerises Ameerika Ühendriikidesse. Kuulsa näitlejanna emapoolsed juured ulatuvad Kreekasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles