Kas Marko Reikop rikkus Ringvaate otse-eetris Eurovisiooni reegleid? (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Reikop
Marko Reikop Foto: ERR / Ringvaade

Hommikul lahvatas uudis justkui oleks Marko Reikop rikkunud reegleid Kiievist Eurovisiooni lavalt otsereportaaži tehes. 

Reikop, kes on teada-tuntud, kui kirglik Eurovisioonifänn, jõudis oma fanatismiga "hiilida" lava taha filmima. Mees rääkis Ringvaate otse-eetris:

"Oleme siin näituste paviljonis, mis mahutab 11 000 vaatajat Eurovisiooni ajal. Me oleme siin muidugi täiesti illegaalselt. Siin ei tohiks kahjuks üldse filmida, aga me ei saa Eesti televaatajatele jätta näitamata, missugune siin on. Ja kahjuks tuleb tunnistada, et teeme seda kõike ülisalaja", rääkis Marko otse-eetris.

"Seaduserikkuja", Marko Reikop, oli giidiks televaatajale, tutvustades inimestele lava kohal olevat lühtrit, mille küljes on 3D ekraanid. Veel loetles legendaarne saatejuht ette lava tehnilised andmed, mis on märkimisväärsed: 1000m2 led-ekraane, 258 kõlarit, 8 leegiheitjat, 61km kaableid. "Ainuüksi lakke on riputatud 212 tonni tehnikat. See kõik mahuks ära 230 veoauto peale".

Reikop teadis rääkida, et selleaastane Eurovisioonilava on eluohtlik, kuna sinna on kukkunud 16 lauljat! Algselt levis kuulujutt, et Läti lauljanna murdis ribid. Hiljem selgus, et see siiski ei vasta tõele. Siiani on kõik kukkumised piirdunud vaid sinikatega. Marko Reikopi jaoks on 2017 aasta Eurovisioon juba 20-s! Esimest korda käis ta kaasas Eesti delegatsiooniga Birminghamis.

Värvika saatejuhi väited nagu oleks ta saali filmides aga reegleid rikkunud ei vasta kahjuks tõele kuna kaadrid filmiti mobiiltelefoniga ning see on lubatud. Mida kõike klikkide nimel ei räägita, eksole!? 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles