Erik Orgu eksnaine võttis neiupõlvenime tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Orgu
Kati Orgu Foto: Erakogu

Eelmise aasta sügisel toitumisspetsialist Erik Orgust lahutanud Kati Orgu võttis tagasi oma neiupõlvenime ning naudib elu uue kaaslase seltsis.

«Jah, vastab tõele, et tegemist on mu neiupõlvenimega,» ütleb Kati, kellel perekonnanimi, Orgu, on asendunud nimega, Lehepuu. «Aeg oli küps selleks,» viitab Kati, kes nautis pärast lahutust üksindust. Nüüd on ta valmis oma eluga edasi liikuma. Naise sõnul saavad nad ekskaasaga normaalselt läbi. «Suhtleme ikka, pinget meie vahel ei ole ja eks kõik läbielamised õpetavad meid ning on millekski meile vajalikud,» võtab Kati kokku suhtluse eksabikaasa, toitumisspetsialist Erik Orguga, kellega abielu kestis ligi 2 aastat.

«Kõik suhted ei olegi kestma loodud. See on asjade loomulik käik, et need vahel otsa saavad,» ütleb Kati, kelle süda on taas hõivatud. Lähemalt ta oma uuest suhtest rääkida ei soovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles