Frankie Animal andis välja uue singli koos muusikavideoga: video täiendab loo veidi eneseiroonilist ja totakat atmosfääri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frankie Animal andis välja uue singli “Pretty Late”
Frankie Animal andis välja uue singli “Pretty Late” Foto: Promopilt

Täna ilmus indie-rock ansamblil Frankie Animal uus singel pealkirjaga “Pretty Late”, millele on filmitud ka värvikas muusikavideo.

““Pretty Late” on minu jaoks täielik meeleolulugu. See on see laul, mida kuulaksin reede õhtul enne peole minekut... siis kui tuju on juba piisavalt vallatu,” muigab bändi kitarrist ja singli sõnade autor Jonas Kaarnamets.

Rocca al Mare koolis üles võetud muusikavideo süžee mõtlesid välja bändiliikmed ise, režissööriks on Ken Oja. “Ma arvan, et video täiendab loo cooli, kuid samas veidi eneseiroonilist ja totakat atmosfääri väga hästi,” kommenteerib Frankie Animali bassist Jan Christopher Soovik.

“Eriliselt hea meel on selle üle, et saime kogu võtteplatsil olnud erilise energia ka videopildis tabatud. Tahakski siinkohal tänada kõiki, kes videoga seotud on – arvan, et tegime väga ägeda asja!” lisab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles