Galerii! Superstaarid ja kultuuriminister avasid Eesti vingeima spordiklubi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul avati pidulikult Tallinnas Ülemiste Citys asuv uus MyFitnessi tippklubi.

Avamise viisid läbi kultuuriminister Indrek Saar, MyFitnessi juht Erkki Torn ja Ülemiste Cityt arendava Mainor Ülemiste juht Margus Nõlvak. Toimus põnev näitlejate ja muusikute vaheline sportlik mõõduvõtt, milles osalesid Evelin Võigemast, Märt Pius, Veiko Tubin, Maiken Schmidt, Juss Haasmaa, Daniel Levi ja La La Ladies.

Tegu on MyFitnessi arhitektuuriliselt põnevaima ja tehniliselt kaasaegseima klubiga, kus lisaks rühmatreeninguruumidele asub klubiketi suurim jõusaaliala ning kolme rajaga ujumisbassein koos lõõgastusala ja lastebasseiniga. 

Spordiklubi avamiseks renoveeriti Ülemiste Citys vana paekivist tööstushoone, mis ehitati algselt 1920.-1930. aastatel endise Dvigateli tehase mehaanika-montaažitsehhiks. Hoonel taastati täies mahus ajalooline raudbetoonist saehambaid meenutava kujuga saagkatus, mille näiteid on Eestis vähe säilinud. Klubile annavadki omanäolise interjööri kõrged, 8,5-meetrised laed ja loomulik valgustus läbipaistvast katusest, mille taastamiseks kasutati ligi 1000 m2 klaasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles