Video: David Beckhami debüüt filmis «Kuningas Arthur» tehti maatasa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Kuningas Arthur», esiplaanil David Beckham
Kaader filmist «Kuningas Arthur», esiplaanil David Beckham Foto: Instagram/Instagram/Scanpix

Briti jalgpallistaari David Beckhamit näeb uues filmis «Kuningas Arthur: Legend of the Sword», kuid linateose reklaamklippi näinute sõnul ei oska Beckhma näidelda ning tegemist on kõige halvema näitlejatööga, mida nad näinud on.

Režissöör Guy Ritchie käe all valminud filmis näeb lisaks Beckhamile Charlie Hunnamit, Eric Banat, Astrid Bergès-Frisbeyd, Djimon Hounsoud ja Jude Lawd, edastab metro.co.uk.  

Kaader filmist «Kuningas Arthur», esiplaanil David Beckham
Kaader filmist «Kuningas Arthur», esiplaanil David Beckham Foto: Instagram/Instagram/Scanpix

Beckham kehastab legendaarsest kuningasr rääkivas filmis sõjamees Triggerit, kuid vaatajate arvates oleks seda tegelast pidanud mängima keegi teine.

Kaader filmist «Kuningas Arthur»
Kaader filmist «Kuningas Arthur» Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sotsiaalmeediasse jõudnud filmiklipis suhtleb Beckhami tegelane kuningas Arthuriga, keda mängib Charlie Hunnam, öeldes et kuidas kuningas kavatseb saada kivist kätte mõõk Excaliburi.

Kaader filmist «Kuningas Arthur»
Kaader filmist «Kuningas Arthur» Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kuningas küsib esmalt, et kuhu teda vaja on ja Trigger vastab, et mida kuningas arvab, et kuhu teda vaja on.

«Võtan oma põlvele või? Mida sa arvad, milleks sind vaja on? Mõõga tõmbamiseks,» teatab Beckhami tegelane.

Hoolimata, et tegemist on Bechami filmidebüüdiga, tehti see vaatajate poolt maatasa. Lisati, et Beckham ei mõju jõuliselt nagu peaks mõjuma, vaid midagi jääb puudu.

Sotsiaalmeedias kommenteeriti, et kui varem tunti «Kuningas Arthuri» filmi vastu huvi, siis Beckhami etteaste oli nii jube, et selle filmi vaatamisest loobutakse.

«Kuningas Arthuri mõõga kivist väljatõmbamist ei tohiks David Bechami kohalolu häirida, kuid häirib. Ta rikkus hea filmi,» kirjutati sotsiaalmeedias.  

Oli ka neid, kelle arvates tegi režissöör Guy Ritchie valesti, et oma sõbra David Beckhami filmi tõi, sest sellest paistab läbi «käsi peseb kätt». Lisati, et Ritchie vist oli Beckhamile midagi võlgu ja tasus oma võla talle filmis rolli andes.

Siiski leidub neid, kellele Beckhami filmidebüüt meeldis ja nad kiitsid teda, et ta oli lõpuks mängufilmis, mitte enam reklaamis. Beckham on varasemal ajal olnud mitmes rõiva- ja parfüümireklaamis.

Kuningas Arthur on legendaarne brittide kuningas, kes juhtis brittide võitlust 5. sajandil Briti saartele saabunud sakside vastu. Ajaloolased vaidlevad seni selle üle, kas Arthur oli legendaarne tegelane või oli ta tegelikult olemas.  Arthuri legendid hakkasid levima keskajal tänu Geoffrey Monmouthi teosele «Historia Regum Britanniae» (Briti kuningate ajalugu).

Kuningas Arthuri legendides on ka ta isa Uther Pendragon, võlur Merlin, ta naine Guinevere, mõõk Excalibur, ümralauarüütlid ning ta matmine Avaloni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles