Tõeline jackpot! Selgeltnägija Eurovisioonist: Lähimatel aastatel on Eestil võimalus... (3)

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selleks, et aimu saada, kas Eurovisiooni lauluvõistlusel on midagi pistmist okultismiga, külastas Elu24 stuudiot selgeltnägija Maria Katariina, kes näeb lauluvõistluse tulevikku ehk paremini kui tavainimene. 

Maria Katariina on nõid, selgeltnägija, universumi info kanaldaja ja energiate vahendaja, kellelt uurisime Eesti laulu, Laura ja Koidu ning Eurovisiooni kohta. Esiteks soovisime teada, kas selgeltnägija arvates Eesti üldse valis õige laulu konkursilt meie kodumaad lauluvõistlusele esindama ning kuidas meil selleaastasel võistlusel läheb. "Laura ja Koit on väga küpsed, nad on valmis Eestit esindama. Ma tunnetasin Eesti laulu ja Koitu ning Laurat nii, et see aasta on Eestil väga oluline arengulises ja tuleviku mõttes, sest lähimatel aastatel võib Eestil olla võimalus võita. Eesti jätab sel aastal palju säravama mulje kui eelmistel ning kindlasti ei näe ma Eestit viimasena sel aastal," kinnitab ta. 

17. Eesti. Koit Toome & Laura, «Verona» / Scanpix
17. Eesti. Koit Toome & Laura, «Verona» / Scanpix Foto: SCANPIX

Kas väsimus, mis meie eurolauljaid kimbutab võib nende etteastel saatuslikuks saada. Kas Venemaa mitte Eurovisioonil esinemine pigestab naaberriikide suhet veelgi ning milliste inimestena näeb Maria Katariina Koitu ja Laurat? Nendele ja teistele küsimustele vastab samuti selgeltnägija. Kuidas, vaata videost, sest koorub välja palju põnevat!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles