Koit Toome särab õnnest: beebiga tegelemine rahustab - vahet pole, kas ta kiuksub, nutab või on vait

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: ERR

Laulja Koit Toome ja meikar Kaia Triisa võtsid Eurovisioonile kaasa oma kuuvanuse poja. Koit rääkis «Ringvaatele», et beebiga tegelemine mõjub rahustavalt.

«Temaga tegeledes tunned, kuidas tõmbab pinged alla ja mõjub hästi rahustavalt. Vahet ei ole, kas ta kiuksub, nutab või on vait või sööb... See lihtsalt mõjub kuidagi väga rahustavalt,» rääkis Koit.

Koit saab titaga kõik asjad ise tehtud. «Täna olin poisiga kodus. Söötsin ja siis saime päris mitmed tunnid koos hakkama.»

Mähkmete vahetamise teema peale ohkas Koit sügavalt. «Ütleme nii, et on tulnud vahetada jah. Saame hakkama, ei ole hullu,» naeris ta.

Kaia Triisa pisipojaga
Kaia Triisa pisipojaga Foto: ERR

Koit lisas, et lapsed on temas palju muutnud. 

«Nad toovad endas ka lapsemeelsust ja mängulisust välja. Sa püüad ennast nendega samale sagedusele viia ja ei võta ennast enam liiga tõsiselt. Siis tulevad endal meelde mingid asjad lapsepõlvest... See on hästi tore ja helge ja tõmbab endal mingid pinged alla,» rääkis Koit. «Ja mida vanemaks saad, seda rohkem oskad hinnata ja nautida neid hetki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles