Miks keeldus Eesti poolfinaalis oma etteastet kordamast? Koit ja Laura selgitavad! (8)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuleb välja, et Eurovisiooni 2. poolfinaalis heliviperustega võidelnud Eesti delegatsioonile pakkusid korraldajad võimalust esineda teist korda. 

Koit Toomet ja Laura Põldveret kimbutasid eilse Eurovisiooni 2. poolfinaali esinemise ajal mitmed tehnilised probleemid. Taustalauljaid ei olnud kuulda, mis tähendas seda, et duo pidi laulma viie eest ning Laura mikrofon ei olnud loo alguses sees.

Lauluvõistluse korraldajad pakkusid Eestile võimalust uuesti esineda, kuid keelduti. «Me andsime tõesti oma parima,» kinnitas õhtusel pressikonverentsil Koit. «Me juba ammu istusime oma kohtadel ja mõtlesime, et olime teinud parima esituse. Ja äkki öeldi, et meie laul ei tulnud telekast läbi. Uskumatu - sellist asja ei ole juhtunud isegi Eesti Laulul. Aga me juba istusime ja arvasime, et olime teinud hea töö,» rääkis Koit ja selgitas, et tema arvates ei oleks olnud sellest midagi kasu, kui nad oleksid oma lugu uuesti esitanud.

Tundub, et Koit ja Laura kuulsid lavalt end hoopis teistmoodi kui televaatajad ja ülejäänud publik.  

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles