Madonna adopteeritud poeg on oma päritolu üle uhke, poseerides Malawi rahvariietes

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Banda ja Madonna
David Banda ja Madonna Foto: Kevin Mazur/AFP/Scanpix

USA poplaulja Madonna adopteeritud poeg David Banda poseeris New Yorgis fotograafile oma sünnimaa Malawi rahvariietes.

Madonna adopteeris nüüdseks 11-aastase poisi 2008. aastal ning on kasvatanud teda vaimus, et tal tuleb oma sünnimaa üle uhke olla, mitte «ameeriklaseks» saada, edastab Daily Mail.

David Banda ja Madonna
David Banda ja Madonna Foto: Kevin Mazur/AFP/Scanpix
David Banda
David Banda Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Madonna pani pojast David Bandast tehtud fotod sotsiaalmeediasse, juures tekst: «Ole uhke selle üle, kes sa oled ja kust sa pärit oled».

Fotodel on poissi näha riietatuna rohelise, valge ja purpurse värviga kangasse, tema seljataga kapil on foto ta bioloogilistest vanematest ja Madonnast ning maailmakaart.

Madonnal on kuus last, kellest neli on adopteeritud Malawist.

Lauljanna adopteeris nii David Banda kui ka Mercy Jamesi, kes sai Madonna lapseks 2009. aastal, kui staar oli abielus režissöör Guy Ritchiega.

Madonna perekonda saabusid hiljem Malawist veel nelja-aastased kaksikud Esther ja Stella Mwale.

Madonnal on bioloogiline tütar, nüüdseks 20-aastane Lourdes Maria Ciccone Leon, kelle isa on ta kunagine eratreener ja elukaaslane Carlos Leon ning 16-aastane poeg Rocco Ritchie, kelle isa on inglasest režissöör Guy Ritchie.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles