Helena-Reet Enneti ema ja tütar sattusid autoõnnetusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena-Reet Ennet
Helena-Reet Ennet Foto: OVE MAIDLA/PM/EMF/Scanpix

Eesti esimene reality-staar Helena-Reet Ennet teatas eile sotsiaalmeedias nii eesti kui inglise keeles, et ta oleks võinud oma emast ja tütrest ilma jääda, sest nad sattusid autoõnnetusse.

38-aastase Enneti teate kohaselt oli tegemist raske liiklusõnnetusega, kuna autost, milles ta ema ja noorem tütar Ivanka Shoshana sõitsid, olid vaid pilpad järel.

Kunagine tõsielustaar, kes osales ellujäämissarjas «Robinsonid« rõhutas, et ta on oma ema ja tütre eluga pääsemise üle väga õnnelik.

Kell 17. 25 ilmus sotsiaalmeediasse Enneti tekst: «My mother had a very terrible car accident just an hour ago while taking my younger daughter Ivanka Shoshana in concert. Both my mother and my daughter are all in one piece, whitout even a little scratch what is true miracle as there’ s nearly no car left! I am so thankful! SO thankful to G-d! So thankful!»

Mu ema sattus tunni aja eest koos mu noorema tütre Ivanka Shoshanaga kontserdile sõites kohutavasse autoõnnetusse. Nii ema kui Ivanka Shoshana pääsesid ilma ühegi kriimustuseta, mis on tõeline ime, sest auto oli täiesti pilbasteks. Ma olen nii tänulik! Nii tänulik Kõige Kõrgemale, et nad on elus ja terved! Nii tänulik!»

Helena-Reet Enneti vanem tütar, 11-aastane Estella Elisheva on oma nooremast õest Ivanka Shoshanast kaks aastat vanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles