Kas Lenna & Trafficu Silver panevad «leivad ühte kappi»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

MyHits hommikusaates käisid külas lauljanna Lenna Kuurmaa ja Trafficu «ninamees» Silver Laas. Otsesaates esitati oma uut ühist lugu «Varjud» ning jagati kuulajatega, kuidas ühislugu sündis.

Silver ja Lenna rääkisid, kuidas sündis ühine uus lugu «Varjud». Silver tunnistas, et mindi ikka Lenna ukse taha, vastupidi ei oleks ta ette kujutanud. «Kuna me tunneme üksteist päris kaua, tundus ühine ühine lugu kuidagi loogiline jätk» rääkis Silver MyHitsi hommikusaates. Lugu on pärit songwrite camp´ist (ingl k. laulukirjutajate laager), milles muusik Stig Rästa kirjutajana osales. Algselt oli tegemist hoopis ingliskeelse lauluga, aga nii Lenna kui Silver armastavad muusikat esitada pigem eesti keeles.

Silver ja Lenna rääkisid veel saates, et ühislugu on vastu võetud väga hästi. Silver mainis, et kui tavaliselt ei kommenteerita tema lugusid, siis seekord on vastukaja rohkem olnud. «Võimalik, et see on seotud Lennaga,» pakkus Silver.

Veel teati rääkida, et lugu «Varjud» meeldib eriti väikestele kuulajatele. Lenna mainis, et tema lastel on lausa sõnad peas. Ja see, kui lastele meeldib, siis on kõik hästi!

Esialgu ühisplaati ei ole plaanis Trafficul ja Lennal teha. «Aga suvel on palju tuuritamist ja kontserte, siis näeb võib-olla ka koos laval,» rääkisid muusikud. Ansamblit Lennat näeb augustis. Enne seda astub lauljanna lavale koos punkbändi Vennaskonnaga. Traffic osaleb soojendajana Terminaatori juubeliüritustel. Muusikute suvi on täis tööd ja tuuritamist.

Kuula täispikka intervjuud siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles