Galojan: Tere tulemast ENSVsse, seltsimees Voldemar Kolga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan - detsember 2010
Anna-Maria Galojan - detsember 2010 Foto: Olga Venediktova

«Tundub, et meie riigis on normaalselt riietumine ja väärikas välimus kuritegu,» on staarpolitoloog Anna-Maria Galojan südamepõhjani solvunud, täna portaalis Publik oma arvamust avaldanud, psühholoog Voldemar Kolga peale.


Anna-Maria Galojan: Tänane psühholoog Voldemar Kolga arvamusavaldus minu persooni aadressil Publikus on suurepärane näide nõukogude aegsest propagandast ja vaimsest sandistamisest, Suurepärane näide sellest, milliste vahenditega võideldi teisitimõtlejatega.

Nii nagu toona, nii ka praeguses Eesti «demokraatlikus» Vabariigis, nii majanduses, poliitikas, kui ka vaimuelus valitseb seisak. Kui mõne ühiskonnateadlase ja politoloogi  eesmärgiks on ka täna ühiskonnaelu karmistamise vastu välja astuda, kritiseerida enamikus eks-kommunistidest koosnevat valitsust, kes ei hooli ei rahvast ega riigist, siis nendega tuleb vahendeid valimata võidelda.

NSVLs võitles KGB, nüüd on selleks Publik ja keegi seltsimees Kolga. Miski pole muutunud, kahjuks... Teisitimõtlejad vallandatakse töölt, arreteeritakse, proovitakse saata riigist välja ja kui sellest ei piisa, siis loomulikult SANDISTATAKSE VAIMSELT!

Head kaasamaalased, tere tulemast taastatud Eesti NSVsse, kus ainus vahe endise ENSVga on see, et totalitaarse režiimi hääletorudeks on Kolga sugused seltsimehehed. Kas sellist Eestit me tahtsimegi?

Mina jään Mark Twaini sõnadele truuks, et: «Ära vaidle rumalaga. Kõrvalvaataja ei pruugi vahet teha.»

Samas, õnneks Eesti on Euroopa Liidu liikmesriik, mis allub, kui mitte europalikele väärtustele, siis  EL õigussüsteemi normidele ikka.

Eks Voldemar Kolga professionaalsele sobivusele ja adekvaatsusele, kui sellest üldse saab rääkida, peavad andma hinnangu, kas selline inimene võib üldse omada vastavat litsentsi ja nimetada ennast psühholoogiks, vastavad organisatsioonid nagu Euroopa Psühholoogide Assotsiatsioonide Föderatsioon ning Rahvusvaheline Psühholoogiateaduse Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles