51-aastane hiigelrindadega vanaema tahab saada maailma suurima rinnapartii omanikuks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scanpix
Scanpix Foto: Sharon Perkins

Bulgaarias elav 51-aastane Sharon Perkins, on kuulus hiigelrindade omanik. Sharon Perkinsi-nimeline naine lahutas 2011 aastal oma abielu ning umbes kolmandiku summast, mis ta lahutuse käigus oma eksmehelt sai, kulutas rinnalõikustele – põhjuseks oli olnud igavus. 

Hetkel on naisel juba LL-mõõtu implantaadid, millesse mahub 1,2 liitrit silikooni. Nüüd on Sharon aga nii hoogu läinud, et soovib veelgi suuremaid rindu. Nagu öeldakse, süües kasvab isu. See käib vist ka iluoperatsioonide kohta. Naine on kulutanud rinnalõikustele ligi 12 000 eurot!

Sharoni kaaslane, Carl Hamilton, rõõmustab aga eriti 51-astase naise rindade üle, kutsudes neid hellitavalt enda «parimateks sõpradeks.»

Scanpix
Scanpix Foto: Sharon Perkins

Kuulus on ka vallatu vanaema sipelgapiht. Ta kannab päevas 12 tundi korsetti, et oma vöökohta 55sentimeetriseks pitsitada, kirjutab Daily Mail.

Scanpix
Scanpix Foto: Sharon Perkins
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles