Evelin Ilves meenutab Kukumäge: ta ei tahtnud enam midagi, ainult head kõigile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Evelin», kolmas saade, Evelin Ilves
«Evelin», kolmas saade, Evelin Ilves Foto: TV3

«Nägin Kukut viimast korda umbes aastajagu päevi tagasi, sellest kohtumisest jäi toona kuidagi kummaline tunne, et ta on valmis lahkuma,» meenutas Evelin Ilves eile lahkunud näitlejat Facebookis. «Aga siis tuli eilne uudis valusa ootamatusena...»

Evelin Ilves meenutab, et nad kohtusid Arvo Kukumäega juhuslikult ühe kohviku suveterrassil, kui näitleja tema kõrvallauda maandus.

Arvo Kukumägi (1958-2017)
Arvo Kukumägi (1958-2017) Foto: Martin Ahven

«Hakkasime üle laudade vestlema, ta ütles, et ta ei taha enam midagi, et on kõike elus proovinud ja saanud ka: meeletut õnne ja kirge ning kõige süsimustemaid ja sügavamaid auke,» kirjutas Ilves. ««Tahan ainult head. Kõigile!» lausus ta vaikselt ning tõusis ootamatult.»

Evelin meenutas, et lõpetuseks näitleja kallistas teda: «Tule, ma kallistan sind!»

Evelin Ilvese sõnul oli Arvo keha nii habras, et ta pelgas meest hoida, ent Kuku kätest voogas võimas energia, mis ta üleni endasse mähkis. Selles energias oli suur, sügav rahu. 

«Head lendu sulle kõiksuse kirka tähena, kallis Kuku! Sinu kaisutus on alati minuga - aitäh!» kirjutas Evelin oma järelhüüdes.

Arvo Kukumägi (1958-2017) / MIHKEL MARIPUU/PM/SCANPIX BALTICS
Arvo Kukumägi (1958-2017) / MIHKEL MARIPUU/PM/SCANPIX BALTICS Foto: Mihkel Maripuu / Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles