«Habemega naine» Conchita Wurst otsustab meheks hakata!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conchita Wurst, who won the 2014 ESC for Austria, smiles on stage during a dress rehearsal for the final of the Eurovision Song Contest in Austria's capital Vienna, Friday, May 22, 2015. (AP Photo/Ronald Zak)
Conchita Wurst, who won the 2014 ESC for Austria, smiles on stage during a dress rehearsal for the final of the Eurovision Song Contest in Austria's capital Vienna, Friday, May 22, 2015. (AP Photo/Ronald Zak) Foto: Ronald Zak/AP

2014. aasta Eurovisiooni võitja Conchita Wurst on otsustanud kleidid, kontsad, sitsid-satsid nurka visata ja loobuda drag-artisti glamuursest särast.

The Sun vahendab, et 2014. aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel Austriat esindanud skandaalne «habemega naine» kodanikunimega Thomas Neuwirth on otsustanud loobuda glamuursest drag-artisti elust. Thomas kirjutab enda ilublogis, et on aeg «tappa» Conchita Wurst, et uuesti ellu äratada Tom. 

Seda näitavad ka artisti viimased postitused Instagramis: glamuursed kleidid, kõrged kontsad on asendunud pükskostüümide ja valgete triiksärkidega. Habe ja pikad juuksed on esialgu jäänud...

Foto: Conchita Wurst / Instagram
Foto: Conchita Wurst / Instagram
Foto: Conchita Wurst / Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles