ETV video: Arvo Kukumägi saates «Mehed räägivad armastusest»: ta oli kunagi kaheksa naise «psühholoog»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Kukumägi
Arvo Kukumägi Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile meie seast lahkunud näitleja Arvo Kukumägi osales ETVs Maire Aunaste saatesarjas «Mehed räägivad armastusest», milles ta üllatas kohe sellega, et suudles härrasmehena saatejuhi kätt.

Aunaste teatel oli Kukumäel kunagi kaheksa pruuti, kuid tegemist ei olnud siiski seksisuhetega, vaid näitleja oli neile psühholoogi eest, kuulates ära nende mured, lohutades ja kätt hoides. Näitleja teatel usaldasid naised teda, kuid vahel muutusid naised liiga pealetükkivaks.

Väidetavalt oli Kukumäel Tallinnas liikudes kaasas erinevad mütsid,  mida ta vahetas, et naised tal karjas sabas ei jookseks.

Kukumägi sõnas selles saates, et ta ei ole kunagi naistele «sisse sõitnud», ta ei ole ühegi naise kätt palunud ega kedagi maha jätnud.

«Mind on valitud ja maha jäetud, see on nagu loomariigis, mitte kunagi ei vali isane emast, vaid see on vastupidi,» teatas näitleja.

Kukumägi suutis tekitada endas armumistundeid, kuid ta ei armunud inimestesse, vaid näiteks koera või miks mitte ka rohuliblesse.

«Ma armun iga päev, igas päevas peab olema hetk, kus ma olen kellessegi või millessegi armunud,» teatas Kukumägi, kes enne saadet käis sanatooriumis tervist turgutamas ja omaette olemas. 

Kukumägi oli kunagi armunud Anne Veesaaresse, kuid siiski nad ei abiellunud. Tal on olnud veel suhteid, mis tegid ta elu rikkamaks.

Samuti meeldis talle vannis olles unistada armastusest ja armunud olemisest, kujutades, et naine ilmub haldja kujul.

Kukumäe iidoliks oli Briti muusik Keith Richards, kes oli üks ansambli Rolling Stones asutaja ning samasugune elupõletaja nagu temagi.

Aunaste küsis, kas Kukumägi on selles vanuses, mil mõistus on pähe tulnud, kuid näitleja vastas talle suhetest rääkiva kalambuuriga, jättes vastuse lahtiseks. 

Maire Aunaste sõnas Kukumäe kohta, et ta on ürgmees, kellel on õrn hing ja metsikud mõtted. Kukumägi vastas, et talle ei meeldi eestikeelne sõna «armastus» ega soomekeelne sõna «rakkaus», sest mõlemaga saab «puid lõhkuda». Teistes keeltes olevat märgatavalt paremad ja romantilisemad sõnad armastuse kohta.

Kukumäe sõnul ei tea kunagi, mis toob homne ning ta tõdes, et temaga on üsna raske koos olla, samas on ta olnud oma suhetes õnnelik.

«Armastus on nagu siidiussi niit, mille ühes otsas on unistused, põlemine, kirg, himud, kuid teises otsas on fakt, reaalsus, olme ja kui reaalsus ei suuda neid helli asju ära süüa, siis see on armastus,» selgitas näitleja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles