Õudus kuubis video! Londoni rikkur poleeris oma Maseratit Malta koera kutsikaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni rikkur poleeris oma Maseratit Malta koera kutsikaga
Londoni rikkur poleeris oma Maseratit Malta koera kutsikaga Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ühendkuningriigi noored rikkurid on sotsiaalmeedias oma tegevustega üllatanud ja vihastanud, kuid nüüd läksid nad äärmustesse, kuna üks neist poleeris oma luksusautot MC12 Maseratit Malta koera kutsikaga.

Sotsiaalmeediasse jõudnud pildi ja video juures on tekst, et vaid Malta koera karvade abil saab masina täiesti läikima.

Londoni rikkur poleeris oma Maseratit Malta koera kutsikaga
Londoni rikkur poleeris oma Maseratit Malta koera kutsikaga Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Tegemist oli naljavideoga, sest koer selles kannatada ei saanud, ta on ikka rõõmus ja saba liputav kutsikas,» teatas Instgrami Londoni noorte jõukurite lehekülje taga olev isik.

Sellegipoolest vihastas see loomakaitsjaid, kelle arvates oli tegemist loomapiinamisega.

Videol on näha, kuidas kutsikaga hõõrutakse auto kapotti, samal ajal on kuulda taustal naermist. Koerake tundub rahulik olevat, kuid videot näinute sõnul võis ta väga hirmunud olla.

Sotsiaalmeedias oli ka neid, kes viskasid juhtunu üle nalja öeldes, et loomade eetilise kohtlemise eest võitleva organisatsiooni PETA esindajad katkuvad endal seda videot nähes juukseid peast ja närivad küüsi.  

Teada on, et 2004 ja 2005 toodeti ainult 50 MC12 maseratit, mille tõttu on need autod hinnalised, makstes siis 700 000 dollarit, kuid nende rariteetsuse tõttu on nüüd nende hind märgatavalt kallim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles